Heiskanen tuomitsee Urheilulehden perättömät huhut

IMG_5684

KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen tuomitsee jyrkästi tänään ilmestyneen Urheilulehden uutisen, jossa lehti väitti perättömästi KuPSin haluavan riveihinsä sopimuksetta olevan maalivahti Antti Kuismalan ja vihjasi samalla seuran halun purkaa Mika Hilanderin sopimuksen.

– En tiedä, mistä huhu on repäisty. Käsittämätöntä, sillä emme ole tälle kaudelle hakeneet maalivahtia ollenkaan. Kuismala ei ole itse ollut yhteydessä meihin, emmekä me häneen, meillä on jo hyvä maalivahtikaksikko, Heiskanen huomauttaa.

– Tuollainen perätön huhu kasvattaa vain epävarmuustekijöitä, kun joukkuetta rakennetaan. Hilander on tärkeä palanen meille. Olisi kiva, että Urheilulehti soittaisi seuroille ja varmistaisi asian, eikä vain heittäisi tuollaisia huhuja, Heiskanen kritisoi.

Urheilulehti huhusi myös samaisessa lehdessä KuPSin olleen yhteydessä tänään KooTeePeehen siirtyneeseen toppari Toni Lindbergiin.

– Emme ole olleet yhteydessä häneen. Viime syksynä hän oli yhteydessä meihin, mutta silloin meillä ei ollut hänelle käyttöä, Heiskanen valaisee.

Lisää mietintäaikaa

KuPSin selkeä päämäärä on tällä hetkellä topparin pestaaminen, sen jälkeen joukkueessa olisi jokaisella pelipaikalle laadukas vaihtoehto. KuPS kävi jo neuvotteluja tänään Pietari Holopaisen kanssa. Holopainen pyysi kuitenkin lisää mietintäaikaa viikonlopun yli, ja tekee lopullisen päätöksen maanantaina.

– Kyse ei ole enää mistään muusta kuin työelämän ja pelaamisen sovittamisesta.  Pietu oli katsomassa meidän Liigacupin peliä ja sanoi, että haluaisi kentälle. En ole huolissani motivaatiosta: Pietu laittaa aina kaiken likoon siihen, mihin hän ryhtyy, Heiskanen vakuuttaa ja kertoo, että Holopainen on pitänyt kunnostaan huolta, vaikka ei ole ollutkaan mukana vielä joukkueen treeneissä.

Jos sopimus syntyy, Holopaista kaavaillaan myös oikean pakin tontille.

KuPSiin vahvasti huhutun gambialaisen topparin Abdou Jammehin nimi on pyyhitty jo pois topparipalapelistä.

– Hänen kanssa teimme päätöksen, että emme odota häntä. Jammehin viisumin hankinta kestäisi liian pitkään ja aiheuttaisi liikaa epävarmuutta kauden alle, sillä olisimme halunneet testata häntä ensin. Hänen maanmiehensä Omar Colleyn viisumin hakeminen kesti kaksi kuukautta, Heiskanen vertaa.

HJK:n treeneihin liittyneen Tapio Heikkilän tilannetta tarkkaillaan Kuopion suunnalla maltilla.

– Emme ole luovuttaneet hänen suhteensa, mutta toisaalta emme voi odottaa loputtomiin, Heiskanen toteaa.

Päätös topparista rauhassa

Topparin hankinnassa ei  kuitenkaan pidetä hengenhätää.

Esa Pekosen kanssa olemme sopineet, että topparin haussa edetään rauhassa. Etsimme siihen pelaajan, joka oikeasti vahvistaa joukkuettamme. Odotamme ehdottomasti Pietun päätöstä ja testissä oleva Cole Tinkler saa myös mahdollisuuden. Hyvä jos saisimme suomalaisen topparin, se helpottaisi puolustuslinjan kommunikaatiota, Heiskanen pohtii.

Uusiseelantilainen Tinkler on esiintynyt toistaiseksi lupauksia herättävästi.

– Tinkler on ollut pirteä ilmestys. Hän on pelannut seurajoukkueessaan topparina, laitapakkina ja keskikentän pohjalla. Toistaiseksi harjoitukset ovat olleet niin pienellä kentällä, että emme ole nähneet tarpeeksi hänen puolustustyöskentelyään topparin tontilla, Heiskanen arvioi ja nostaa pelaajan suurimmiksi vahvuuksiksi liikkumisen ja pallokosketuksen.

Mainokset

Posted on tammikuu 31, 2013, in Kuopion Palloseura, Veikkausliiga and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: