Pelaajaehdokkaita tarjolla

IMG_5713


Veikkausliiga kauteen valmistuva Kuopion Palloseura metsästää vielä kahta pelaajaa kokoonpanoonsa. Ykkösprioriteetti on löytää sopiva toppari Rami Hakanpään rinnalle ja toisena arvojärjestyksessä on fyysisempi puolustava keskikenttäpelaaja. 

Esa Pekonen on toivonut fyysisempiä pelaajia, että erilaisissa peleissä riittää vaihtoehtoja. Fyysisyys ei ole kuitenkaan itseisarvo, jos pelaaja on tarpeeksi hyvä. Kaipaamme topparin tontille perusvarmaa pelaajaa, puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi kovempaa pallonriistäjää, KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen listaa kriteerejä.

Heiskanen vahvistaa, että seura on saanut useita yhteenottoja pelaajilta. Joukossa on liuta pelaajia, joilla on aiempaa kokemusta Pohjoismaiden sarjoissa pelaamisesta.

– Ehdokkaita on paljon tarjolla, on varaa mistä valita. Tänään ratkeaa, onko ensi viikolla uusia testipelaajia mukana. Puolustavaksi keskikentäksi on ehdolla yksi kova nimi, joka pelasi viime kaudella Euroopassa, Heiskanen toteaa.

Topparivaihtoehtoa tiiraillaan ulkomailta, sillä KuPSin kriteerit täyttäviä kotimaisia vaihtoehtoja ei ole enää tarjolla, kuopiolaisten tavoitteleman Tapio Heikkilän tehtyä sopimuksen HJK:n kanssa.

Viime kaudella KuPSissa pelannut toppari Etchu Tabe bongattiin katsomosta tiistaisessa Liigacup-ottelussa RoPSia vastaan. Jenkkitopparin nimi ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto KuPSin topparikaavailuissa. Tabe on sopimukseton pelaaja.

Posted on maaliskuu 1, 2013, in Kuopion Palloseura, Veikkausliiga and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: