Tabea vaille valmis

IMG_4046

Huomiseen Liigacupin välierään FC Lahtea vastaan valmistautuva Kuopion Palloseura on enää topparia vaille valmis joukkue. On hyvin todennäköistä, että tuokin puuttuva palanen ratkeaa jo tänään, kun MyPaa vastaan Rami Hakanpään toppariparina nähty Etchu Tabe neuvottelee sopimuksesta.

– Keskusteltuja on käyty, tänään keskustelemme asiasta lisää. Tabe on jo läpäissyt lääkärintarkastuksen, KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kertoo.

Viime kaudella 21 Veikkausliiga-ottelussa ja täydet minuutti kuudessa Eurooppa-liigan karsintaottelussa pelannut Tabe ei ole pelannut muualla KuPSista lähdön jälkeen. Toppari on käynyt muutaman seuran testattavana, mutta ei ole saanut sopimusta. Taben esitys Kouvolassa teki positiivisen vaikutuksen päävalmentaja Esa Pekoseen, joka puoltaa pelaajasopimusta.

– Kysymys on sopimuksen yksityiskohdista. Peksa sanoi, että Tabe olisi hyvä palanen ja ottaisi hänet joukkueeseen hyvin mielellään. Tabe pelasi MyPaa vastaan hyvin, vaikka ei ole vielä aivan täydessä kunnossa, Heiskanen toteaa.

Taben hankkimista puoltaa tosiasia, että kauden alkuun on enää kuukausi, joten Pekonen haluaa joukkueen valmiiksi mahdollisimman pian. Liigacupin puitteissa testipelaajia ei voi enää peluuttaa.

Banjulin taikuri saapuu

KuPSin joukkue alkaa olla hyvin koossa, kun Dawda Bah saapuu Kuopioon huomenna. Bah:n vuoden sopimus edellyttää vielä lääkärintarkastuksen läpäisemisen, joka on edessä ensi viikolla.

– Suunniteltu budjetti on ylitetty, mutta joukkue on huomattavasti viime kautta edullisempi. Säästöä on tullut, kun pelaajamäärä on pienempi. Viimeiset pelaajahankinnat ovat myös halvempia, kun heille ei tarvitse maksaa koko vuoden palkkaa, Heiskanen arvioi.

KuPS pääsee FC Lahtea vastaan lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Puolustajat Joni Nissinen ja Tero Taipale puuttuvat vielä kokoonpanosta. Nissinen on osallistunut jo joukkueharjoituksiin.

Liigacupin välierä FC Lahti – KuPS huomenna 15:00 Kisapuistossa. Voittaja kohtaa JJK:n finaalissa.

Mainokset

Posted on maaliskuu 14, 2013, in Kuopion Palloseura, Veikkausliiga and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: