KuPS-pelaajat esittelyssä

_MG_9904

KuPSin joukkue 2013 (19 pelaajasopimusta)

Maalivahdit

Mika Hilander #1

IMG_0315

On noussut Pekosen rankingissa takaisin ykkösmaalivahdiksi. Viime kautta itsevarmempi ja rauhallisempi, ongelmia edelleen pelinavaamisessa. Omimmillaan lähitorjunnoissa.

Joonas Pöntinen #16

IMG_3072

Polvivamma tuli pahaan paikkaan ja menetti saavuttamansa aseman. Taistelijaluonne ohjaa puolustusta jämäkästi, reaktiotorjunnoissa parhaimmillaan. Alkukaudesta haastaja, kaikki eväät takaisin ykköseksi.

Puolustajat

Joni Nissinen #2

Joni Nissinen

Lupaavan puolustajan molemmat polvet leikattiin viime kauden jälkeen. Päässyt tositoimiin vasta viime aikoina, pelaaminen siksi vielä varovaista. Nissiseltä löytyvät ominaisuudet aktiiviseksi ja ennakkoluulottomaksi laitapakiksi. Ottaa oikean pakin tontin haltuun kun saa pelejä alle.

Tero Taipale #4

IMG_1598

Veikkausliigan vanhin aktiivipelaaja (40-vee) jatkaa nuorten pelaajien kirittämistä. Tuppaa jäämään juoksukilpailuissa jo hätäisimpien vauhdista. Tullessaan vaihdosta tuo kentälle rauhallisuutta ja johtajuutta. Pääosa kaudesta kulunee farmiseura PK-37:n riveissä.

Omar Colley #15

IMG_5703

Todellinen löytö, jolle Pekonen oli ensimmäisten treenien jälkeen valmis tarjoamaan ”viiden vuoden sopparia”. Colley on tuonut KuPSin peliin uuden elementin vasemman laitapakin tontilla. Lupaavalta gambialaiselta löytyy laadukkaiden keskitysten lisäksi myös kaivattua tilannekovuutta. Liigan parhaita laitapakkeja.

Rami Hakanpää #19

IMG_5713

Muutakin kuin ”valmentajan näköinen pelaaja.” Isossa roolissa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Tuo alakertaan ja pelin avaamiseen rauhallisuutta. Kaivattu johtaja, ongelmat juoksukilpailuissa omaa maalia kohti.

Sami Räsänen #21

IMG_6485

U21-maajoukkuerinkiin noussut lupaava laitapakki ei ole vielä tehnyt läpimurtoaan avauskokoonpanoon, lahjoja siihen on. Pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla ja tykkää nousta tukemaan aktiivisesti hyökkäyksiä. Puolustamisessa ja tilannekovuudessa vielä parannettavaa.

Etchu Tabe #23

IMG_2900

Täydentää ominaisuuksiltaan Hakanpäätä. Tabelta löytyy nopeutta, fyysisyyttä ja pääpelivoimaa. Ongelmia edelleen pelikurissa ja pelin avaamisessa. Parhaimmillaan loistava toppari, mutta niitä iltoja tuli liian harvoin viime kaudella.

Keskikenttäpelaajat

Antti Hynynen #7

IMG_1155

Arvokas yleisjätkä, joka pelaa lähes paikalla kuin paikalla säilyttäen hyvän tason.  Taistelun ruumiillistuma on pelannut pre-seasonilla pääasiassa laitapakkina. Peliminuutteja tulee myös laiturina.

Jerry Voutilainen #8

IMG_8593

Voutilainen on tullut harjoituskaudelle asennetta täynnä ja vallannut paikan avauksesta. Pekosen papereissa laitapelaaja, olisi ehkäpä vahvimmillaan keskikentän pohjalla box to box- roolissa. Pärjää mainiosti kaksinkamppailuissa, vie kaikki tilanteet asenteella loppuun.

Aleksi Paananen #13

_MG_9908

Tekniikkataituri on pelannut onnistuneen harjoituskauden, joka on antanut kaivattua itseluottamusta.  Nyt Paananen pystyy tekemään kentällä luovia ja rohkeita ratkaisuja. Luvassa uran todellinen läpimurtokausi ja paras kausi tehollisesti.

Ali Koljonen #14

IMG_3548

Viime kausi oli lupauksia herättävä, olisi ansainnut peliesityksiin nähden enemmän peliaikaa. Ali on kärsinyt alkukauden selkävaivoista, joka on heijastunut peliesityksiin. Koljoselta löytyy pelisilmää ja pallovarmuutta, fyysisen kunnon kanssa vielä tekemistä.

Dawda Bah #17

IMG_8280

KuPSin jokerikortti, joka vasta lähestyy parasta pelivirettään pahan polvivamman jäljiltä. On jo näyttänyt oivalluksia, joista saanut lempinimen Banjulin taikuri. Pekonen istuttaa Bah’n hyökkäävään rooliin keskikentän keskustaan. Luova ja arvaamaton pelaaja vastustajan boksin ulkopuolella. Tekee parhaimmillaan ratkaisevan eron yksittäisessä ottelussa.

Jussi Kujala #18

IMG_5716

Tärkeä tasapainottava lenkki ja johtaja keskialueella. Mentorin roolissa Hakanpään tapaan, johtaa omalla esimerkillään. Toimii hyökkäyksien käynnistäjänä, pallollinen pelaaminen ihailtavan varmaa.

Miikka Ilo #20

IMG_4984

Jo lähes savolaistunut laitapelaaja, joka naattii vastustajan jallittamisesta  ja keskityksistä. Edelleen tärkeä lenkki hyökkäyspeliä. Tasaisuudessa ongelmia. Pystyisi hyödyntämään lahjansa vielä nähtyä paremmin.

Hyökkääjät

Juha-Antti Rissanen #9

IMG_2732

Reservijoukkueessa Kolmosen maalikuninkuuden voittanut Rissanen nousi mukaan edustusjoukkueeseen. On saanut hajaminuutteja otteluiden lopusta, esiintynyt niissä pirteästi. Peliaika tiukassa kovassa kilpailussa. Tarvittava röyhkeys liigatasolle tulee pelien kautta.

Dudu #10

Dudu

Yritteliäs hyökkääjä, joka elää maaleista. Tarvitsee maalintekoon kuitenkin hyvän syötön, ei pysty luomaan paikkoja juurikaan itse. Nyt joukkueessa riittää taitureita Paanasesta Bah’n, joten tarjoilu pelaa. Sentterin roolin ohella pelannut myös oikeassa laidassa.

Ats Purje #11

IMG_8674

Jo viime kaudella KuPSin sisäisen maalipörssin voittanut virolainen on löytänyt lisää tehoja ja päättäväisyyttä otteisiinsa. Tuloksena yhdeksän maalia harjoitusotteluissa. Laajalla säteellä liikkuva Purje on vaikea pideltävä. Nopeus ja tekniikka Veikkausliigan parhaimmistoa.

Ilja Venäläinen #27

IMG_2687

KuPSin maalikuninkuuden useaan kertaan voittaneelle Venäläiselle kertyy kauden aikana pelejä nyt keskuspuolustajana. Topparina luottaa pääpelivoimaan ja rauhallisuuteen. Nöyrä joukkuepelaaja tuo hyökkäyspeliin erilaisen vaihtoehdon vahvana target-pelaajana.

Mainokset

Posted on huhtikuu 10, 2013, in Kuopion Palloseura, Veikkausliiga and tagged , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: