KuPS joutuu leikkaamaan merkittävästi pelaajabudjettiaan

IMG_2814

Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen myöntää, että europaikan sivuuttaminen teki merkittävän loven ensi kauden kokonais- ja pelaajabudjettiin.

– Otimme  tietoisia riskejä ja tavoittelimme paikkaa eurokentille Suomen cupin kautta. Pelaajabudjetti tulee pienenemään merkittävästi. Se näkyy niin pelaajavalinnoissa kuin myös millä aikataululla teemme sopimuksia, Heiskanen kertoo.

Heiskasen mukaan aivan lähiaikoina ei ole luvassa merkittäviä pelaajauutisia. Toimistolla on keskitytty enemmän ensi kauden budjetin kartoittamiseen. Heiskasen mukaan ensi kaudella KuPS-paidassa nähdään enemmän omia kasvatteja ja nuoria pelaajia yleensäkin. Lupaavien nuorten Saku Savolaisen ja Joel Vartiaisen pidemmät sopimukset julkaistaan piakkoin.

KuPSilla on koossa tällä hetkellä yhdeksän pelaajasopimusta. Dudu ja Mika Hilander eivät varmuudella jatka KuPS-paidassa. Lähtijöiden listalla on myös muita pelaajia, Heiskanen ei kuitenkaan halua vielä tässä vaiheessa paljastaa nimiä.

Myös mahdollisten vahvistusten kanssa on neuvoteltu. Heiskanen myöntää, että yksi näistä on Tomi Maanoja. Maalivahdin kanssa ei ole kuitenkaan tehty vielä sopimustaKuopioon vahvasti huhutun topparin, Timi Lahden, kanssa ei olla neuvotteluyhteydessä.

– Lahden kanssa ei käydä tällä hetkellä neuvotteluja. Kesällä HJK väläytteli mahdollisuutta vuokraamiseen, mutta sen jälkeen Lahden kanssa ei ole keskusteltu, Heiskanen kertoo.

Toppareille on kuitenkin tilausta.

– Ei meillä ole toppareita liikaa. Tämä kausi opetti, että puolustuslinjan permanentti pitää saada ajoissa kasaan. Alkukaudesta puolustuslinja vaihtui pelistä toiseen liikaa, ja se näkyi epävarmuutena. Viime aikoina puolustuslinja on pysynyt samana ja homma on toiminut.

Mainokset

Posted on lokakuu 19, 2013, in Kuopion Palloseura, Veikkausliiga and tagged , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: