KuPS etenee joukkueen rakennuksen kanssa rauhallisesti

KuPS

KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen arvioi, että seuran pelaajabudjetti tulevalle Veikkausliigakaudelle tulee olemaan noin 400 000 euroa. Tällä hetkellä seura ei pidä kiirettä pelaajavahvistusten kanssa. Heiskasen mukaan sopimusneuvotteluissa kärkisijalla ovat viime kaudella joukkueessa pelanneet Ilja Venäläinen, Antti Hynynen ja Juha Hakola.

– Hynysen kanssa palaamme neuvottelupöytään kuun puolessa välissä. Iljasta jäi sellainen kuva, että hänellä on yhä annettavaa, ja hänen mielensä tekee kentälle. Hakola haluaa katsoa ulkomaankortin ensin. KuPS on yksi varteenotettava vaihtoehto hänelle, Heiskanen kertoo.

Lupaavien nuorten Saku Savolaisen ja Joel Vartiaisen lähiaikoina julkaistavien sopimusten myötä KuPSilla on 12 sopimuspelaajaa.

Heiskasen arvioi, että varsinkin ulkopuolelta tulevien vahvistusten hankinnat jäänevät ensi vuoden puolelle. Esimerkiksi kuun lopulla pelattaviin kahteen harjoituspeliin ei ole luvassa testipelaajia.

– Tämän vuoden puolella treenit ovat enemmän fysiikkapainotteisia. Haluamme nähdä pelaajat tositoimissa peleissä ja lajiharjoituksissa. Tavoitteena on, että saisimme yhtenäisen joukkueen, joka pelaisi hyvällä tasolla ottelusta toiseen, Heiskanen painottaa.

Alakerta kuntoon

IMG_8066

KuPS haluaa rakentaa alakerran pitäväksi hyvissä ajoin. Maalivahti ja toppari ovat hankintalistan kärkipäässä.

– Maalivahtitilanteen haluamme saada kuntoon lähiaikoina. Myös toppari on ensimmäisten joukossa, jotka haluamme hankkia.

KuPS jatkaa neuvotteluja Tomi Maanojan kanssa, tarjolla on myös muita maalivahteja. Topparitilanne on hankalampi.

– Tällä hetkellä ei ole sopivia toppareita markkinoilla, jotka olisivat tarpeeksi hyviä. Erityisesti kotimaisilla markkinoilla pelaajatilanne on hiljainen.

Topparitilanne saattaa mutkistua, sillä vahvan kauden pelannut Omar Colley menee testiin Saksan 2 Bundesliigaan. Heiskanen kertoo, että gambialainen on herättänyt kiinnostusta myös muissa sarjoissa.

Tällä kaudella seurassa pelanneista toppareista Etchu Tabe ja Rami Hakanpää ovat varmoja lähtijöitä. Tyler Ruthven hakee pelipaikkaa MLS:stä. Seurasta lähtijöiden listalla ovat myös Joni Nissinen, Ali Koljonen ja Dudu.

Mahdollista vahvistuksista, Petteri Pennasen, kanssa on keskusteltu vasta alustavasti.

– Pennanen on kiinnostava nimi ja oma kasvatti, joka pystyisi auttamaan meitä pelillisesti. Emme kuitenkaan maksa siirtokorvauksia, Heiskanen viittaa Pennasen voimassa olevaan sopimukseen TPS:n kanssa.

Farmisopimus neuvotteluasteella

Heiskanen vahvistaa, että KuPS on käynyt alustavia neuvotteluja farmisopimuksesta Kakkoseen nousseen KuFun kanssa.

– Se olisi toivottava ja helppo ratkaisu. Pelaajat pääsivät pelaamaan omalla kotistadionillaan, eikä tulisi turhia matkusteluja, Heiskanen tiivistää.

Lisää näkyvyyttä

KuPS on sopinut Monskan näköradion kanssa  ensi kauden kotipelien lähettämisestä striimillä netin kautta. Sopimus koskee KuPSin liigacupin kotipelejä ja kaikkia Veikkausliigan kotimatseja, joita Urho tv ei televisioi. Kotimatsien esittäminen vaatii vielä Veikkausliigan ja Urho tv:n tilanteen vahvistusta. Lähetystä testataan mahdollisesti jo harjoitusotteluissa tämän vuoden puolella.

Heiskanen on iloinen uusista mahdollisuuksista.

– Se on selkeä parannus, ja tervetullut lisä saada yleisölle lisää mahdollisuuksia katsoa otteluitamme.

Heiskasen mukaan lähetyksiin on suunnitteilla selostettujen otteluiden lisäksi myös haastatteluja, esittelyjä ja mahdollisesti studio-osuutta.

KuPSin sopimustilanne (7.11.2013)

Maalivahdit:

Joonas Pöntinen 2014

Puolustajat:

Omar Colley 2014

Tuomas Rannankari 2014

Sami Räsänen 2014

Keskikenttäpelaajat:

Jussi Kujala 2014

Miikka Ilo 2014

Aleksi Paananen 2014

Jerry Voutilainen 2014

Ilmari Niskanen 2016

Hyökkääjät:

Ats Purje 2014

Infoa

*KuPS palaa treeneihin 18. marraskuuta

*Ennen joulua edessä kaksi harjoituspeliä

la 23.11 KuPS – SIPS 11:00

la 30.11 KuPS – KuFu 10:30

Mainokset

Posted on marraskuu 7, 2013, in Muu jalkapallo and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: