Kommentti: Paras irti omista kasvateista

Antti Lappalainen

Katse tulosten taakse –  Antti Lappalaisen ja muiden nuorten pelaajien kehitys  on PK:n kannalta tärkeää.

Tilannetta on turha kaunistella. PK-37 on materiaaliltaan Kakkosen kovan pohjoislohkon heikoin joukkue. Realiteetti on, että sarjapaikan säilyttäminen olisi iisalmelaisten juhlittu mestaruus. Heikentynyt tilanne ei ole kuitenkaan näkynyt seuran ilmapiirissä. Seuran toimintatavat hyvin tunteva Mika Pesonen on tuonut joukkueeseen uskon mahdollisuuksiin, sen sijaan että hän surkuttelisi tilannetta. Pesonen on paiskinut kovasti töitä ja pyrkii saamaan joukkueesta parhaan mahdollisen irti. Avainteemana on joukkueen yhtenäisyys ja tiivis puolustuspeli. Yksi asia on varma: PK ei voi tinkiä tippaakaan asenteesta tulevalla kaudella. Sen pitää olla kentällä aina vastustajaansa työteliäämpi.

PK:n kasvattajaseuran asema korostuu entisestään. On tärkeää, että Pesonen pystyy kehittämään tulevalla kaudella edustusjoukkueen nuoria pelaajia. Iisalmelaisyleisön on tärkeintä ymmärtää katsoa tulosten taakse. Yleisön kannattaa keskittyä siihen, miten joukkue ja yksilöt pystyvät ottamaan askeleita eteenpäin. Tärkeää työtä on tehtävä myös edustusjoukkueen taustalla. PK:n pitää pystyä parantamaan jatkumoa juniorijoukkueista edustukseen.

Mahdollisuuksia on myös katsomon puolella. PK:lla olisi paljon hyödyntämätöntä potentiaalia houkutella uusia ihmisiä peleihin. Joukkue koostuu lähes täysin omista kasvateista. Omat kasvatit ja vahva yhteisöllisyys kannattaisi hyödyntää paremmin markkinoinnissa. Ne ovat valtit, joista kannattaa olla aidosti ylpeä ja tuoda rohkeasti esiin.

 Teksti on julkaistu Iisalmen Sanomissa 24.4.2014

Mainokset

Posted on huhtikuu 25, 2014, in PK-37 and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: