Vahva FC YPA päätti PK-37:n pisteputken

_MG_7903

Iisalmen Pallo-Kerho 37 kärsi 1-2 (0-1) -tappion pohjoislohkon kuntopuntarin ykköselle, FC YPA:lle

Ylivieskalaiset saivat kuitenkin tehdä täyden päivätyön ansaitakseen pisteet joukkueelle vaikeaksi osoittautuneesta Iisalmesta. PK:n kaikkensa antaneiden pelaajien päät olivat allapäin harmittavan tappion jälkeen.

– Harmittaa, olimme lähellä ottaa pisteen. Onnistuttiin todella hyvin pelisuunnitelmassa, ehkä olisimme voineet rakentaa enemmän laitojen kautta tilanteita. FC YPA:lla kävi ratkaisumaalissa hyvä onnikin kun laukaus meni meidän pelaajan kautta maaliin, päävalmentaja Mika Pesonen kiteytti.

Totta, mutta hyvä tuuri pitää ansaita aktiivisuudella. Pesonen myönsi, että FC YPA oli sen ratkaisevan maalin parempi. Selkein ero tuli siinä, että ylivieskalaiset olivat joukkueista pallovarmempi ja edellä myös yksilötaidossa.

Kaiken kaikkiaan hyvät maalipaikat olivat ottelussa kortilla FC YPA:n selvästi pallonhallinnasta huolimatta. Sitkeästi taistellut PK teki FC YPA:n lyhytsyöttöpelin hankalaksi pysymällä tiiviinä pakkana. Pesonen antoi ison kiitoksen joukkueen työmoraalille.

– Jätkät antoivat kaikkensa tänään. Lopussa saatiin vielä tilaisuus tasoitukseen. Pitää muistaa, että FC YPA on todella kova joukkue. Meillä ei ole mitään hätää, jos pelaajat jatkavat tällä asenteella ja tyylillä. Pelasimme paremmin kuin viime viikon avausvoitossa OLS:a vastaan. Tällä pisteitä tulee varmasti jatkossa, Pesonen uskoi.

FC YPA:lla oli maalipaikkoja muutama enemmän. Hyökkääjä Teemu Leskinen venytti maaliputkensa kolmeen otteluun.

Osuma oli hyvä näyte, missä Leskinen on parhaimmillaan. Hyökkääjä hankki nopealla spurtillaan ratkaisevan etumatkan FC YPA:n toppareihin ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan.

Leskinen johtaa kolmella osumalla iisalmelaisten sisäistä maalipörssiä.

Kotiyleisö näki myös oman kasvatin Jyri Leinosen paluun. Leinonen pelasi uutterasti puolustussuuntaan, mutta ei vielä loistanut hyökkäyspelissä. Leinonen on kuitenkin hyvä lisä ryhmään ja parantaa varmasti seuraavissa peleissä.

Pallo-Kerho on viidellä pisteellä pohjoislohkon toisen putoajan paikalla. PK:n kauden ensimmäinen kolmannes huipentuu ensi sunnuntaina Oulun Palloseuran vieraana.

Teksti julkaistu Iisalmen Sanomisa 9.6.2014

PK-37 – FC YPA 1-2 (0-1) Kakkonen pohjoislohko 8. kierros

Maalit:

0-1 Rami Tirkkonen 19

1-1 Teemu Leskinen 64

1-2 Janko Vidic 79

 

PK-37 avaus 4-2-3-1: Ville Kosonen – Antti Lappalainen, Miika Ekmark, Juho Ruotsalainen, Jarkko Venäläinen – Jani Vidgren, Janne Rissanen, Anssi Lipponen, Olli Huttunen, Jyri Leinonen – Teemu Leskinen

Vaihdot:

Huttunen <> Matias Mähönen 70

Rissanen <> Niklas Aminoff 86

 

Varoitukset:

Miika Ekmark 42

Jani Vidgren 89

Anssi Lipponen 90

 

Yleisöä: 287

Ottelun tuomari: Teemu Soini

Mainokset

Posted on kesäkuu 9, 2014, in PK-37 and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: