Vornanen: ”4-5 pelaajaa olisi vielä hyvä saada”

Iisalmen Pallo-Kerho 37:n sopimustilanne ei ole edennyt. Tavoitteena olevasta kahdenkymmenen pelaajan ringistä uupuu vielä muutama pelaaja.

– Vaikeaahan tuo joukkueen kokoon saaminen tuntuu olevan. 4-5 pelaajaa olisi hyvä vielä saada. Maaliskuun aikana pitää saada selville, ketkä pelaavat joukkueessa, PK:n päävalmentaja Lasse Vornanen linjaa.

Esimerkiksi viime kauden runkopelaajien Anssi Lipposen, Teemu Leskisen ja Jyri Leinosen tilanteet ovat vielä avoimet.

– Lipponen on ollut treeneissä mukana ja pelasikin SiPSiä vastaan, mutta ei olla vielä sopimusta saatu väännettyä. Leskisen kohdalla ratkaisee, missä hän viettää kesän: Iisalmessa, Oulussa vai jossain muualla. Leinosenkin kanssa olemme keskustelleet. Työ ja Kuopiosta kulkeminen eivät ole helppo homma, Vornanen kertoo.

Vornasen on ollut juttusilla myös muutaman entisen PK-pelaajan kanssa, mutta vahvistukset sitä kautta eivät näytä todennäköisiltä. Viime kauden runkoon verrattuna ainoa vahvistus on KuPS:n A-junioreista tullut Jimmy Nissinen.

Myös reserveiden viime kauden paras maalintekijä Ville Heiskanen on ollut edustusjoukkueessa mukana uutena nimenä. Vornasen mukaan muita viime kaudella reserveissä pelanneita ei ole tulossa edustusjoukkueen rinkiin.

Vornasella on vielä aikaa joukkueen täydentämiseen, sillä Kolmosen kauden alkuun on vajaa kaksi kuukautta. Alustavan otteluohjelman mukaan PK matkaa avausottelussaan 22. huhtikuuta Riverballin vieraaksi.

Seuraava etappi on lauantaina kun kauden kolmannessa harjoitusottelussa vastaan asettuu Kolmoseen noussut Kings SC. Peli on samalla kenraali Suomen cupin 3. kierroksen otteluun JJK:ta vastaan.

– Vähän huono, että emme päässeet pelaamaan isolla kentällä ennen JJK-ottelua. Lähdemme taistelemaan, ei meillä ole kuin voitettavaa siinä pelissä, Vornanen toteaa.

”Ei olla opittu puhumaan, se tuntuu olevan ongelma”

Edellisessä harjoituspelin maali-ilottelussa PK hävisi Siilinjärven Palloseuralle 3-4. Vornanen oli pelissä tyytyväinen hyökkäyspeliin, mutta puolustuspelissä oli selkeitä puutteita.

– Ei olla opittu puhumaan, se tuntuu olevan ongelma. Ei riitä, että muutama pelaaja ohjaa koko kenttää, vaan kyllä sen lähimmän pelaajan pitää puhua ja ohjata. SiPSiä vastaan myös syöttöjen laatu oli heikko. Pienessä hallissa virheet kertaantuvat nopeasti. On kuitenkin hyvä, että pelaavat joutuvat pelaamaan paineen alla. Kingsiä vastaan on varmasti luvassa kova ottelu. Pienessä hallissa maalitilanteita syntyy helpommin, joten maaleja on luvassa, Vornanen uskoo.

PK:lta on sivussa ottelusta Janne Rissanen ja Jimmy Nissinen. Sivussa on todennäköisesti myös Anssi Lipponen.

Kingsin riveissä pelaa PK:n ystäville hyvin tuttu pelaaja. Keskikenttäpelaaja Simo Sirviö oli iisalmelaisjoukkueen tärkeimpiä pelaajia kaudet 2010-2012. Kaudella 2010 Sirviö voitti Kakkosen Veikkauspörssi -kilpailun

Sirviö voitti viime kaudella Nelosen maalikuninkuuden 22 maalilla. Sirviö on tehnyt myös maalin molemmissa Kingsin pre-season ottelussa. Talvipiirisarjan avausottelussa Kings hukkasi 2-0 johtoaseman, ja Warkaus JK nousi takaa ohi 2-3 voittoon. Viime viikolla pelatussa harjoitusottelussa Kings kaatoi Nelosessa pelaavan LehPan 2-1.

Mainokset

Posted on helmikuu 27, 2015, in PK-37 and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: