Warkaus JK:n kiikarissa kaksi kovaa paluumuuttajaa

Paikallisiin pelaajiin panostava Warkaus JK hakee kakkuunsa kuorrutusta kahdella kovalla entisellä pelaajalla. Viime kaudella Ykköstä MP:ssä pelannut Tommi Lankinen sekä JIPPO:ssa Kakkosta tahkonnut Segun Ikudehinbu ovat olleet joukkueen mukana. Molempien jatkosuunnitelmat ratkeavat lähiviikkoina.

”Tommi olisi meille erittäin tärkeä pelaaja. Hän olisi yksi sarjan parhaimmista, ellei jopa paras hyökkääjä. Hän on myös arvokas monikäyttöisyytensä ansiosta: hän pystyy pelaamaan keskellä sekä laidalla, Warkaus JK:n puheenjohtaja Jari Räisänen kommentoi.

Insinööriksi opiskeleva Lankinen on hakenut Varkaudesta harjoittelupaikkaa, jonka tilanne ratkeaa lähiaikoina.

”Segunin tilanne tiedetään viimeistään huhtikuun puoleen väliin mennessä. Segun on myös meille aiemmin tuttu ja hän toisi oman panoksensa. Pitää muistaa, että keskikentän keskustaan riittää myös muita kovia pelaajia. Pelipaikoista on hyvä kilpailu.”

Räisänen pitää hyvin epätodennäköisenä, että katiskaan uisi vielä kolmas iso saalis.

Dimitri Klimov on muuttanut töiden perässä Varkauteen. Emme ole olleet yhteydessä – hän neuvottelee jatkosta MP:n kanssa.”

Räisäsen mukaan mahdollisten Segunin ja Lankisen kiinnittämisten jälkeen pakka olisi kasassa.

”Emme enää etsimällä etsi pelaajia. Jos jostakin toppari ilmaantuu tai saamme sellaisen lainalle, se olisi hienoa.”

Räisänen pitää mahdollisena jonkinlaista yhteistyötä MP:n kanssa, jonne seuralla on hyvät kontaktit. Talvella kolme WJK:n pelaajaa on käynyt pelaamassa A-nuorten SM-karsintasarjaa MP:n riveissä. Viime kaudella Warkaus JK sai MP:stä Vili-Petri Vänttisen lainalle.

Räisänen on tyytyväinen, että joukkueen runko on säilynyt lähes samana. Pysyvästi WJK:n riveihin siirtynyt Vänttinen on ollut joukkueen merkittävin vahvistus. Mukaan ykkösjoukkueeseen on nostettu B-junioreista yli-ikäiseksi kasvaneita.

Joukkueesta lähti isoin mitoin kokemusta, kun isossa johtavassa roolissa ollut kuopiolaiskaksikko Miikka Pasanen ja Riku Venäläinen siirtyi pois. Kaksikosta Pasanen siirtyi Kurkimäen Kisan riveihin.

”He toivat tärkeää kokemusta ja olivat tavallaan isähahmoja joukkueessa. Nyt omilla pelaajilla on mahdollistaa ottaa paikka ja lisää vastuuta.”

Seura ei ole linjannut kaudelle tarkkaa sijoitustavoitetta. Viime kaudella varkautelaiset nousivat vankan loppukauden ansiosta putoamistaistosta kuudenneksi.

”Pelaajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella lähtökohta, että lähdemme parantamaan viime kauden sijoitusta. Joukkue haluaa olla tukevammin keskikastissa mukana. Uskon, että mahdollisuudet siihen ovat hyvät. Runko on pysynyt lähes samana ja nuoret pelaajamme ovat nyt vuoden vanhempia sekä kokeneempia.”

Warkaus JK:n Kolmosen joukkueen ja Nelosta pelaavan WJK/Klubi Akatemian yhteenlaskettu budjetti kauteen on noin 60 000 euroa. Sopimuspelaajia on tällä hetkellä 26.

Räisäsen mukaan Klubi Akatemian riveissä tulee lisäksi pelaamaan seuran B-junioreita.

Korjaus 24.3.2016 16.00 Riku Venäläinen ei ole siirtynyt KuKiin.

Mainokset

Posted on maaliskuu 24, 2016, in Kolmonen and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: